tisdag 1 april 2014

Hyvä huomenta

Hej!

Nu sitter man här då med grus i ögonen som vanligt. Varken jag eller gubben kunde somna om efter kl fem när lillgrabben var vaken och ville ha sin nattflaska. Lillgrabben själv har sovit så sött och möjligheten till en lång sovmorgon skulle ha funnits, men icke sa nicke John Blund var nog ute på andra uppdrag.
Gubben for just iväg med bilen till stan på service. Vi hoppas på att få den tillbaka redan idag så att vi kan fixa ägarbytet på den. Sewn efter det så blir det att ge sig in i billetarjakten igen då.
Ni som har familjebilar vad skulle ni rekommendera för märke? Vad vi söker är en dieselsnål bil gärna med dragkrok och tillräckligt stark för att dra hästtransport. Finns det några bilmärken som ni har väldigt dålig erfarenhet av?
På dagens schema står också att shoppa ny mobiltelefon åt gubben. När telefonens batteri är så dåligt att den slår av fastän den borde vara fulladdad så känns det som om telefonen är väl förbrukad. Telefonens skal hålls inte heller ihop och tuchscreenen krånglar jämnt och ständigt varje gång man skall svara i den. Igår kväll kämpade vi in i det sista med att få igång min gamla nokia knapptelefon så att han skulle ha någon slags telefon att använda men även den hade gett upp andan så helt klart så förtjänar han att få en ny telefon i födelsedagspresent tycker jag.
Sen vilken slags telefon man skall köpa är ju ett dilemma i sig men vi får se vad vi hittar och vad ekonomin säger om priset. Som sagt det här med att leva på sjukledighetspengar och hemvårdstöd är inget man direkt blir miljonär av.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar