torsdag 27 februari 2014

Lingon och läppstift

Tja!

Svish sa det och så var det torsdag igen, dagen före fredag och dagen före helgen. Helt otroligt vad tiden går snabbt hinner ju inte ens med.
Började läsa en bok igår, Lingon och Läppstift heter den, sjukt intressant bok som får en att tänka ännu mera på vad man stoppar i sig och hur man kan få bort ännu mera gifter ur sitt liv.
 Lite små bitter blir man ju över vissa saker som man har blivit i lurad i hela sitt liv, men vad hjälps det. Dålig kvinna som inte kan ändra sig.

Gårdagens date blev inte en mysig hemmakväll på tumis med massage och tända ljus utan vi saknade våra vänner och bestämde oss för att åka in till stan för att hälsa på dom istället. Roligt hade vi när vi drack kaffe och spelade kortspel, precis vad vi behövde. lillgrabben följde förstås också med och var lugn och snäll hela kvällen.
Helgens program är också redan spikat fast i väggen. På Fredag så är det date med några kompisar och på lördag så har brorsan och hans blivande fru förlovningskalas.

Igår hade vi också meciliah och Thufa på ridplanen en stund. Bjuder er på två bilder från gårdagens hästar. Ena har jag fotat och den andra har lillasyster j fotat.
Det kommer flera bilder sen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar