måndag 19 maj 2014

Jobbig dag!

Hej!

Hoppas ni alla har haft en bättre dag än jag. idag har varit en sådan dag när man har huvudet på annat håll än här hemma.
Igår kväll blev pappa inskickad till Vasa centralsjukhus på grund av en hjärtinfarkt. Det var inget man direkt var beredd på. Redan i lördags hade han börjat känna smärtor i bröstet men när han var in via sjukhuset då så visade det ingenting på EKG. De trodde då där att det kanske var något med magen istället och rekommenderade att han skulle börja ta tabletter för sura uppstötningar.
Jag och gubben var till mamma och pappas igår på eftermiddagen och då mådde han inte alls bra, trycket i bröstet försvann inte och vi märkte nog att inte allt stod rikttogt rätt till. Sen på kvällen så ringde mamam och berättade att de hade åkt in till sjukhuset ännu en gång för säkerhets skull och då hade de märkt att hjärtat inte riktigt fungerade som det ska.
Idag har han fått vara på ballongutvidgning och mår nu bättre! Vi skall hoppas och be att han nu snabbt är på fötterna igen och att han repar sig fort.

Pirayan har ju också legat på operationsbordet idag och lillsyrran ringde just med glädjande besked. kirurgen hade hittat en extra testikel uppe i magen på honom och den är nu borttagen. :)



2 kommentarer:

  1. fint för pirayan! bra med en bra nyhet idag för dig då!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaa jätteskönt! jag är glad att vi litade på vår magkänsla och fortsatte att söka efter vad som var"fel" Nu äntligen börjar man tro att det skall ordna sig till det bättre :)

      Radera