torsdag 22 maj 2014

Sjukhusbesök

God morgon!

Hoppas ni alla har möjlighet att njuta av det vackra vädret så länge det håller i sig.
Gårdagen  var som vanligt full med program. Vi började morgonen med att åka en sväng till mina svärföräldrars och tänkte att vi skulle bygga lite på stallet, men alltid går det ju inte så smidigt som man har tänkt sig. Förstt ville lillgrabben inte somna, skall man få någonting gjort så är det nästan så att han måste sova för annars tröttnar han rätt så fort. Sen när han väl hade somnat så ville inte LillFiat starta. Vi har haft en av traktorerna inparkerad i stallbyggnaden eftersom vi behövde den när vi skulle lägga upp innertaket. Givetvis så ville den inte alls starta igår när vi skulle ha ut den. Så då fick vi börja med att leta efter startkablar och en traktor till för att få igång den.
Sen efter det kunde vi äntligen sätta igång och riva lite grann. Det finns en mellanvägg som måste bytas ut innan vi får sätta upp skivor på väggarna. När väggen väl var riven och vi skulle börja bära in skivor och sätta upp dom så kan ni gissa vad som var slut? Spikar förstås. Då fick vi ge oss eftersom vi hade planerat in att vi skulle åka in till stan och hälsa på farsan.
Eftermiddagen tillbringades därför i stan på sjukhuset med pappa. han verkade efter omständigheter må bra och var på gott humör. Det var skönt att se. Han slipper hem från Malmska idag och det är roligt. Det kommer säkert att vara ganska jobbigt för honom att verkligen försöka lyssna på kroppen nu och bara ta det lugnt kan jag tänka mig. han är ju van att vara i full gång hela tiden och ha många järn i elden och nu så får ahn gå max 50 meter och sen måste han vila.

På kvällen for vi sen och hälsa på gubbens bror och hans fru samt lillgrabbens kusin. Dom bjöd på mat och sen for vi allihopa iväg och handla.
Sen igår natt så kom Pirayan hem från kliniken så visst är det lite fullt upp just nu






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar