onsdag 16 juli 2014

Lite smått och lite gott

Hejsan alla!

Här hemma hos oss flyter livet på precis som vanligt. Gubben tränar och jag spenderar tid i stallet. Lillgrabben tränar på sina lära gå skills och förbereder sig mentalt för sin första födelsedag som blir nu på Måndag.
Hästarna blev verkade igår av våran duktiga hovslagare/verkare och är nu fina i hovarna igen, flickorna slapp också ut på en kort terrängtur i regnet och det uppskattade de som vanligt. Mellizza blev vaccinerad idag så nu blir det några dagar lugnare för henne. Nästa vecka är det ju utställning så lite småförberedelser har vi redan börjat med för att vi inte skall ha sådan panik dagarna före. I år åker vi tidigare iväg så att vi inte behöver köra hela natten. det blir nog skönare för både hästarna och människorna.

Idag  har vi också hunnit med ett dopp vid kovjoki sandgrävnar, till och med lillgrabben tog sitt livs första dopp utomhus, det behöver man nog få göra när man snart blir 1 år.

Nu blir det nog att stänga av datorn så att inte åskan slår ner här igen, gårdagens blixtar var lite mindre trevliga kan man väl säga..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar