lördag 19 juli 2014

Första kalaset

God morgon!

Vad är det för en dag är det en vanlig dag? Japp detta är en helt vanlig dag men endå skall lillgrabben ha sitt första födelsedagskalas någonsin. Vi tjuvstartar hans födelsedag litegrann och har kalas nu ikväll och så blir det sen mera kalas på Måndag och möjligtvis kalas ännu mitt i veckan eftersom lillgrabbens mormor och morfar inte kan komma på grund av spysjuka.

Igår hade jag och gubben tänkt att vi skulle handla till kalaset. dumma som vi var så hade vi inte tänkt ut på förhand vad vi skulle baka och fixa ihop så när vi väl var framme vid butiken sprang vi runt som yra höns och visste inte alls vad vii skulle köpa. Vad vi sen kom hem med ids vi inte ens tala om utan konstaterar bara att nästa gång skall vi planera det hela lite bättre.

Dagens positiva försök till tänkning gäller tävlingarna som håller på vid sportplanen strax bredvid där vi bor. Hästarna får väldigt bra träning när det kör massvis med bilar förbi deras hage samt att de får vänja sig med pistolskott, högtalare, hög musik samt människor som spurtar förbi i hög fart.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar