söndag 13 juli 2014

På semester med gubben

Hej!

I helgen har jag och gubben äntligen sluppit iväg på en välbehövlig och efterlängtad semester. Lillasyster  erbjöd sig att vara barnvakt och skickade sen iväg oss så att vi skulle kunna hitta på något tillsammans. Vi har inte varit ifrån lillgrabben mer än ett par timmar sen han blev född så våran första tanke var nog hur vi skulle klara oss utan honom och hur han skulle ha det utan oss men efter lite eftertanke så kom vi fram till att timingen att åka iväg var perfekt.
Ännu på torsdagskvällen visste vi inte vart vi skulle åka, men eftersom gubbens brorsa och hans flickvän skulle åka iväg på campingsemester så beslöt vi oss för att förfölja dem den första dagen. Vi kom fram till att Vasa var ett lagom lämpligt resmål, då slapp vi bila långt i värmen samt att det finns en del saker man endå kan göra där.
Egentligen gjorde vi inte så mycket när vi väl var framme, vi tog det lugnt och gick runt i lite butiker. Sen åt vi på Amarillo och for iväg på discobowling, efter det så blev det grillning utanför husbilen på en parkering och tillslut satt det fint med ett bubbelbad på hotell Kantarellis. Själva hotellet är vi väldigt nöjda med, relativt billigt men endå full av bekvämligheter med både bastu och bubbelpool på rummet. Hotellfrukosten var också bra, finns det något som är så gott som hotellfrukost?? :)

Hästarna var i tryggt förvar här hemma medan vi var borta. Syrran hade hand om dom samt att Mellizzas duktiga ryttare var och motionerade båda hästarna så man kan minsann säga att det inte gick någon nöd på dom heller :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar