tisdag 26 augusti 2014

Extra ultraljud i vecka 28

Tjenare!

Det känns verkligen som om denna graviditet innebär massor av extra rutinkontroller för att man skall vara säker på att allt står rätt till med liten. Idag var det dags för ett ultraljud igen, denna gång för att kolla så att inte moderkakan har växt för lågt ner. Idag såg allt bra ut med både moderkakan och bebis.
Vi fick ligga en stund i kurvan också för att kolla hjärtljuden och rörelserna och alltihopa såg prima ut. Moderkakan hade växt uppåt istället för neråt så det betyder att jag får föda normalt.
Dock så skall vi ännu på ett ultraljud i vecka 36 för att kolla att inte bebisen blir alldeles för stor.
 I dagens läge så uppskattades det att den väger ungefär 1300 gramoch att enligt storleken skulle jag vara i vecka 29. Om vi hade velat så ahde vi fått veta kön på bebisen idag också, men vi gillar spänningen att inte veta så mycket bättre. Jag har absolut ingen skillnad om det blir en pojke eller flicka båda könen är lika värdefulla.

Förutom ultraljudet har vi inte fått så mycket uträttat idag.
Lillgrabben har en lite klängigare period och skulle helst hänga mig i byxbenet hela dagen lång. Det är mycket som händer i hans lilla kropp för tillfället och han lär sig nya saker varje dag. Flera och flera ord börjar komma och han blir allt bättre på att visa vad han vill.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar