måndag 16 november 2015

Rullstolar och rullatorer

God Eftermiddag!

Vi har haft en helt vanlig dag idag utan något extra smaskigt att bjuda på.. Eller smaskigt har vi väl haft det efetrsom vi har käkat upp resterna från helgens kalas, men i händelseväg så har vi inte gjort något smaskigt.
Gubben är på inträdesprov idag och ni kan ju hålla tummarna att han slipper in och får börja studera till närvårdare.
Tänk vad bra om han skulle hitta ett yrke som han trivs med och som hans knä på samma gång skulle klara av, det vore verkligen nått!
Imorse var jag ute på promenad med Meciliah. Vi gick rundan genom byn och den rutten bjuder ofta på spännande saker för en unghäst. först träffade vi på två åldringar och en vårdare som var ute på morgonpromenad, de frågade om de fick hälsa och det lovade jag att de fick. meciliah skötte sig bra och noade vänligt på dom. Dock tyckte hon att filten som var i den ena gubbens knä såg smaskig ut och skulle gärna ha smakat lite på den. Sen fortsatte vi vår färd och hittade lite vattendrag att skutta över. även det gick bra och likaså diken. Vi kom ut till den större vägen och där träffade vi både på en lastbil och en buss samt diverse personbilar. Även det gick hur bra som helst och Pållen var ovanligt dyr.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar