tisdag 22 december 2015

Ridning för hela slanten!

Tjena!

Ikväll är jag nöjd och glad och hästabstinensen är stillad även om jag inte själv suttit i sadeln. Bästa W kom hit och motionerade prinsessorna och alla fick dom göra något vettigt.
Breeze fick prova på att skutta över lite hemmabyggda hinder med diverse kvistar och potatislådor under.
Det tyckte hon var superkul om än lite läskigt och ovant.
Bra att träna på lite annorlunda hinder också så man inte blir shockad ute på tävlingsbanorna om det dyker upp något oväntat.
Roligt såg det ut att vara när de fräste över hindrena så det bara sjöng om det.
För varje gång märker man att hon mer och mer vet vad som är på gång och vad som förväntas av henne.
Vi hoppar lågt och lätt ännu, det skall vara roligt när man just har fått börja smaka på hoppning. Bättre att bygga upp självförtroendet först istället för att skynda med höjden tycker jag.
Sen var det Mellizza och Meciliahs tur att slippa ut.
Dom tog vi med oss till travbanan och Meciliah fick först gå som handhäst och trava bort lite extra energi.
Sen hoppade Wilma upp och red henne hem och det gick hur bra som helst. mötte en hel del bilar, gick under landsvägstunneln samt traskade över refugar och det var nemas problemas.
Härligt att se när de unga utvecklas åt rätt håll.
Imorgon kommer tandis och kollar deras munnar.. Få se vad hon hittar.. :)





2 kommentarer:

  1. äsh va störande, lämnade via Ipaden en kommentar tidigare men som inte farit fram.. det skall vara dator till allt! Ville bara säga att fräckt att ni har gå avstånd till travbanan. Avonsjuk där! Å så får jag gamla goda minnen tillbaka när jag ser hur ni bor, har gatu belysning till hands. Bodde lite på sidan av centrum hos föräldrarna och hade belysta ridvägar! det va lyx!

    SvaraRadera
  2. Jo det är verkligen uppskattat att bara kunna traska dit och rida.. samla ihop häst gänget och ta ett rejs.. Gatubelysningen är också uppskattad men inte alla bilarna.. bor granne med högstadiet och gymnasiet, bybutiken samt ishallen så det är väldans mycket trafik som passerar..

    SvaraRadera