torsdag 21 januari 2016

Man vet att bilens värmesystem är trasigt när...

God kväll!

Vet ni att om bilrutorna fryser mer och mer på insidan ju längre man kör, då är det inte särskillt varmt i bilen. När vi kom fram till destinationen så var sidorutorna fulla av is på insidan så att man inte längre såg ut. Har bara suttit i en kallare bil tidigare i livet och det var gamla Bettan, i henne måste man ha vindrutorna helt öppna för att ens se ut mitt i vintern.
Jag är inte den mest kräsna människan här i världen men när det är nästan lika kallt inne i bilen som utanför då är det illa.
Speciellt när det är minus 30 grader på utsidan och man skall till och från Vasa på en kvällstur.
När man sitter med full vintermundering på och huttrar och fryser och bara längtar att man skall slippa in i värmen, inte i bilens värme då för den fungerar ju inte hehe
Jag tror bestämt att vi måste serva bilen för så här kan vi nog inte börja ha det, eller vad säger ni?

Förutom Vasa resan då som var väldigt trevlig när vi väl var framme så har vi mest haft en inne dag idag. Den här kölden gör att det inte lockar särskillt mycket att vara ute. Hästarna får ha några dagar extra ledigt om det behövs, det går endå ingen nöd på dom eftersom de är ute hela dagarna i ahgen i alla fall.
Hade rådgivningsbesök på eftermiddagen och eftersom det var en rutionkontroll så finns det inte så mycket att säga om den. Lite högt blodtryck hade jag men annars allt väl.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar