onsdag 30 mars 2016

Besök till Barnpolikliniken

Hej!

Som ni kanske lät och hört så har våran äldsta grabb problem med sin mage och har haft ända sedan han föddes.
Detta har vi nu kämpat till och från med mest hela tiden under hans livstid och nu när vi var på två års kontroll fick vi äntligen remiss till att kolla upp det närmare. Trots diverse blodprov och sådant så har de ännu inte hittat något. han har inga allergier som ställer till det och vad vi än gör med kosten så ändrar det inte på situationen hur hans mage fungerar. Det ända som något så när hjälper är att ge Movicol dagligen och ibland i större doser och då blir det i alal fall inte totalstop. Läkaren vi var till igår konstaterade att vi som föräldrar inte skulle ha kunnat göra något annorlunda eller försöka på något annat sätt så han hade inga andra förslag än att skicka oss vidare för att undersöka tarmen nogrannare. Mindre trevligt för lillgrabben men tacksamt att de tar det på allvar. Detta kommer givetvis att ske under narkos vilket är tur.
Så nu väntar vi på remiss till endera Vasa eller Tammerfors för vidare undersökningar.
Grabben i övrigt mår bra men gillar inte alls läkarbesök. Han visade upp sin buttra sida åt både sjuksköterskorna samt läkaren. han skulle definitivt inte väga sig och inte heller mäta sig. Doktorn skulle absolut inte få känna på hans mage och kläderna skulle han prompt behålla på. Lyufter på hatten till den duktiga personalen vid Malmska som förstår sig på barn och deras behov!

Även för mig blir det en spännande dag imorgon.
Jag skall iväg på ett extra ultraljud samt CTG, jag får på samma gång veta om det blir Kejsarsnitt igen eller hur förlossningen skall gå till.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar