onsdag 1 februari 2017

Kurering!

Hej!

Vi har dragit på oss en brakförkylning!
Barnen har haft feber och vissa av dom hostar tills dom spyr.
Äldste sonen bantar och har gått ner över ett kg på under en vecka och är blek som ett lakan.
De övriga matvägrar också och efter ett par dagar försök med hälsosamma alternativ som barnen vackert ratade så gav vi upp och erbjöd vad som passade istället.
Chips går tydligen hem så vi äter chips och dricker Juice och sen ser vi film, filmen heter Peppa Pig och vi ser den om och om igen för härjar de så blir det nya spyor för föräldrarna. Mysigt!
Föräldraskapet är också förkylda men inte så sjuka så de däckat, eller det hade vi kanske gjort om vi inte haft barn men nu är fallet som så att man alltid är på gång oavsett vad.
Synd man inte förstod att uppskatta vissa saker innan man fick barn.
Saker som att ligga på soffan en hel dag utan att göra ett piss till exempel, eller att ligga vaken halva natten med en bra bok och sen sova läääänge på morgonen.
Saker man inte heller uppskattade var att få sitta och äta i lugn och ro utan någon satt en i famnen eller att ha någon som ligger och gråter vid ens fötter.
Att komma hem från jobbet efter en tung dag och sen inte prata med någon på resten av dagen bara för att man har lust.
Hur det känns att gå ensam på toaletten eller sitta på toaletten utan att någon bankar på dörren är också ett minne blott och att duscha ifred är inte heller något man är van med.
Dock har allting sin charm endå, det är lite av en livsstil när man sitter här med yoghurt i håret som någon guldklimp lyckats smeta dit och det konstigaste av allt är att man är lite för trött att ens gå och tvätta bort det.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar