onsdag 14 februari 2018

Long time no see

Hej igen!

Bloggen har ekat tom en längre tid, när jag slutade skriva hade jag mest negativt att komma med och hej det har jag väl fortfarande.
År 2017 var året när åsikterna blev lite väl starka, så pass starka att man inte ville lägga dem på papper och livet var allmänt upp och ner, så allting vändes ut och in och man till sist slog knut på sig själv.
Nu har allting dock satt sig lite, livet har landat, rätsidan börjar vara uppåt och livet bär iväg vidare.
När livet blir lite väl övermäktigt behöver man sakta ner, ta en paus, hitta någonstans att andas så att hjärnan börjar snurra långsammare och man hittar nya bättre vägar istället.
Det pratas mycket om hållbarhet, det mesta idag är ju inte så hållbart, saker är gjorda för att hålla ett kort tag, vi lever i ett slit och släng samhälle med snabba quick fix lösningar.
Livet är dock inte gjort på det sättet, det fungerar inte i längden att bara rusa på i 511 km i timmen och göra allt halvdant.
Tillslut kör man av banan när man inte hinner stanna upp vid stopskyltarna.
Det är när man sitter där i diket sen som man stannar upp och står i ett vägval, det är nu man måste välja om man ska lära sig av sina misstag och tänka om eller fortsätta att köra lika fort med en trasig bil som snart får motorstopp.
Mitt val blev då att prioritera om,  jag var så illa tvungen att göra det.
Försöka hitta balansen igen, försöka hitta rum att andas och att bara vara någon gång.
Med lite flera skråmor går man in i 2018 med hopp om ett bättre är, ett lite lugnare år, ett lite vettigare år och inte minst ett lite klokare år.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar