fredag 8 februari 2019

Frasspiss

Hej!

Februari kom med mera kjus och mera snö, februari kom också med en könsmogen frass som ägarna inte kommit sig för att kastrera innan han började kasta trånande blickar efter sin mor.
Snabbt som blixten bokade dom in kastrering av sin kära katt och även sterilisering av hans syster. Tur för dom så hade de kastreringskampanj denna månad så det blev inte ens dyrt.
Sen var det bara den lilla utmaningen att hålla mor och son strängt åtskilda både före och efter och den lilla utmaningen pågår fortfarande.
Varför ägarna till katterna inte kastrerade modern på samma gång råder det delade meningar om.
Det kan vara så att en av inneboendena gillar avel hemskt mycket om så inte bara hästar utan det mesta på fyra ben.
Sen att denna katt och dess släkte gör ovanligt bra katter är också en parentes som tas i beaktande och att det ännu saknas en lurvig liten katt på gården är också en sak värt att nämna. Nu har hon ju dock gått och lovat att efter nästa kull så skall hon överväga sterilisering.

Den nykastrerade frassen var inte alls nöjd och tillfredställd över sin nya könsroll, vägrade acceptera sitt öde så här bara.
Passade på att kissa en redig pöl i soffan som protest, en pöl som gick genom allt material och som ledde till att ägarna fick slänga halva soffan.
Tur att inneboendena i detta hus inte är så kräsna och inte gör drama av minsta lilla olycka och att de inte värdesätter möbler så värst högt.
Frun i huset har ju länge gett hintar om att hon skulle vilja ha lädersoffor och har redan en som står och väntar i garaget så vem vet om hennes önskan nu går i uppfyllelse.
Det ända tråkiga är att det var delen som frun brukade sova på om nätterna som åkte till soptippen. Frun i huset har nämligen lite problem med att hon inte klarar av trängsel så att när det blir för många personer i en och samma säng så brukar hon smyga iväg på soffan.
Detta leder nu då till nya lösningar eller mera trängsel och bearbetning av att ha folk nära sig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar