måndag 21 juli 2014

Hipp Hipp Hurra

Hej!

Idag är det exakt ett år sen lillgrabben kom till världen. Han vägde 4490gram och var  54 cm lång.
Tiden har gått så otroligt fort känns som om det nästan var igår, men endå när man tänker tillbaka så känns det på samma gång som om han alltid funnits med oss. Han hör ju liksom till familjen våran underbara unge.
Någon tårta blir han tyvärr inte bjuden på idag, men jag tror inte att han blir speciellt ledsen för det, jag tror att han uppskattade cykelturen vi tog imorse lika mycket. I födelsedagspresent har han fått mest leksaker men också lite kläder. Han har varit så trött på alla sina gamla leksaker så jag tror att det är dags att städa undan dem ett tag och bara leka med dom nya nu en stund. Vi brukar göra så med hans leksaker att vi plockar undan vissa en stund så är dom mera intressanta om någon månad igen. Mycket billigare än att köpa nya hela tiden :)

Denna vecka börjar Jeppisdagarna också, förra året hann vi inte sätta ens en fot in i stan eftersom vi var på BB i början av veckan och sen fick åka in igen, men detta år så skulle jag i alla fall gärna se lite mera av stan när den är full av folk och roligt program. helt sjukt hur stan lever upp bara för denna vecka, knappt att man tror sina ögon när folk trängs på gatorna och man knappt kommer fram.

Dagens hästfråga lyder så här: Varifrån köper ni spån, skulle gärna vilja hitat lite billigare än det vi har :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar