tisdag 1 juli 2014

Ultraljud #2

Hejsan hoppsan!

Kom just tillbaka från en ridtur med arabprinsessan, alltid lika härligt att sitta på kruttantens rygg. Idag var hon helt galet pigg, märktes att hon fick vila igår. Att trava lugnt och sansat fanns inte i hennes vokabulär utan så fort hon fick tillfälle försökte hon erbjuda galopp istället. när hon sen väl fick galoppera ville hon speeda på i dunderfart inte lugnt och sansat som gravida matte tyckte. nåja hur som helst så är jag glad att hon är pigg och frisk, det skall man verkligen inte klaga på.

Idag har vi varit på ultraljud nr 2. Första läkaren sa var att fostret lever, sen sa han plötsligt OJ vad är det där och så var han tyst en stund som kändes länge som en evighet. miljoner tankar hann snurra genom huvudet. Tänk om något är fel, tänk om han hittat något avvikande.. Sen visade det sig att allt såg bra ut och att liten verkar växa och utvecklas precis som den skall. Vi fick ändra beräknat datum från 18.11 till 13.11 så det var ju en positiv sak tycker jag i alla fall.
Sen skall vi på nytt ultraljud i v36 och då beroende på hur stort babyn är så skall vi besluta om vi skall försöka lägga igång förlossningen lite tidigare, just på grund av att lillgrabben var så pass stor när han föddes.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar