onsdag 20 augusti 2014

Maskeradhoppning

Hejsan!

Igår var det maskeradhoppning vid stall Kvarnbacken och som jag berättade tidigare så var vi på väg dit med arabprinsessan.
Först när vi skulle lasta så höll jag nästan på att bli lite smånervös på vädret eftersom prinsessa som hon är så avskyr Mellizza regn. Enligt henne är regn någonting kallt vått och väldigt onödigt och man fryser så fort man får lite kalla droppar på sig.
Nåja när vi väl var framme så upphörde regnet och vädret höll i sig hela kvällen.

Igår var en sån dag som man verkligen fick vara glad och stolt som hästägare.
Både häst och ryttare gick ut på banan med ett strålande humör och de verkade båda två ha det väldigt roligt tillsammans.
Med bra självförtroende och en härlig attityd tog de sig felfritt till omhoppning och slutade sen på en välförtjänt andra plats och sen fick ryttaren ryttarföredömmepris också och de tycker jag verkligen att hon var värd.
Idag får vår galna 20 åring som tror att hon är fem ha en ledig dag som belöning, hur mycket hon uppskattar detta kan man ju fråga sig haha :D


2 kommentarer:

  1. Grattis till ryttaren!

    Dock tycker jag att de dummaste man kan göra är ju att låta hästen vila dagen efter en tävling, speciellt med tanke på vilken ålder din häst har.

    SvaraRadera