fredag 22 augusti 2014

Städa städa varje fredag

Hejsan hoppsan!

Detta är då fredagen den 22. augusti och som det er ut nu så kommer våran lägenhet inte att få någon uppfräschande städning idag.
Varken jag eller gubben har någon större lust att städa verkar det som så här får det vara precis som det brukar, lite lagom råddigt och saker lite här och där.
Till vårt försvar så kan jag ju endå erkänna att vi faktiskt plockade undan lite grann igår i alla fall så något bombnedslag är det inte direkt.

Helgens planer är ganska simpla.

Ikväll funderar vi på att åka iväg på juthbacka marknaden, där kan man verkligen hitta allt mellan himmel och jord. Jag tycker att det är trevligt med megaloppisar, man vet aldrig vad man kommer att komma hem med, sen är det också roligt att komma iväg och träffa lite folk, man vet inte heller vem man kommer att stöta ihop med på såna här tillställningar, mycket folk brukar det vara i alla fall :)

Lördagens planer är ännu lite öppna, men antagligen något i hästväg blir det nog i alla fall.

Arabprinsessan fick ett dressyrpass igår vilket var väldigt välbehövligt. Hade hon själv fått bestämma hade hon nog bara sprungit runt som en tok med näsan i vädret. Så är det helt enkelt vissa dagar..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar