lördag 27 december 2014

Chokladkoma

Hej!

Sitter nu som bäst med magen full av choklad och konstaterar att det nu skall bli skönt med ett par vardagar nu innan det blir nyårsfirande.
Det märk på barnen att det har varit väldigt lite rutiner och mycket ruljans dom senaste dagarna. Båda grabbarna har haft svårt att få tag på sömnen om kvällarna och speciellt lillgrabben som brukar sova bra har varit riktigt upp och ner, han har inte alls velat sova alls och gråtit sig till sömns varje kväll.

Vi har haft en väldigt bra julhelg med alldeles lagom mycket program. På julaftonen var ju jag, gubben och lillkillen med i julevangeliet på barnens julbön, det var riktigt givande och ett minne för livet. Lillkillen sov sig igenom hela sin tid som lilla jesusbarnet och det var skönt. På väg till kyrkan hade vi det tyvärr inte riktigt lika roligt eftersom bilens oljelampa började lysa röt helt plötsligt. Så därför fick vi stanna bilen mitt på vägen och snällt vänta på att någon skulle komma och plocka upp oss.
Själva julaftonen firade vi hos mina svärföräldrar och så var vi juldagen hos min mamma och pappa. Vi har valt att fira jul vart annat år hos respektive föräldrar för att det inte skall bli så stressigt och det känns som ett bra val. Julklappar fick vi många av, både sånt man behöver och sånt som man bara ville ha.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar