måndag 31 augusti 2015

Nog av skador

God eftermiddag!

Gubbens förmåga att lyckas dra på sig skador har för länge sedan slutat förvåna mig och detta är nog på gott och ont.
Sedan vi träffades har han lyckats få av korsbanden när han körde omkull med motorcykeln och detta lider han ju fortfarande av och har blivit opererad ett antal gånger för och knäet har också en hel del andra fel. Bland annat så låser det sig med jämna mellanrum eller ger vika när han går på ojämnt underlag.
Han har också lyckats ha handleden inflammerad en tid för några år sedan, hann har också lyckats slå sig själv med släggan i handen som gjorde den obrukbar för en tid.
Han har också lyckats få nacken skadad och inflammerad och han har lyckats gå magkatarr två gånger. Vad mera?
Han har lyckats få hål i huvudet en gång samt en nervskada och karpaltunnelsyndrom i handleden. Sen finns det ju otaliga andra småskador som inte ens är värda att nämna..
Just på grund av detta så blev jag inte särskilt förvånad när han i helgen lyckades få handen i kläm mellan cirkeln och betongen.
Som tur var så hände det inget allvarligt och fingret har han i behåll men i ett rejält bandage.
Dock hade jag inte varit förvånad om hela handen hade rykt.

Kom just in från en ridtur med Breeze, hon var pigg och full med energi trots att hon slapp ut på en 10 kilometers runda i terräng igår.
 Igår var en sådan där skön och kravlös riddag.
Vi satsade endast på att ha roligt och lämnade alla krav och funderingar hemma.
Breeze var lite frågande först och undrade om vi verkligen inte skulle göra något vettigt, men efter ett tag så slappnade hon av och tyckte att det var riktigt skoj att bara lorva på och göra ingenting :)
Idag var vi också ute längs med vägarna men satte in lite övergångar och öppnor och slutor längs med vägkanten. Koncentrationen var först lite frånvarande men vart efter så blev det bättre och bättre. Både häst och ryttare var rejält svettiga och trötta när vi kom hemma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar