måndag 14 december 2015

Dagen i ett nötskal

God afton!

Klockan är mycket och sängen skriker efter mig, dock kan jag inte riktigt slita mig från dessa sociala medier.
Det finns så mycket intressant att kolla på samtidigt som det finns så mycket onödigt man egentligen borde låta bli att läsa.
Det är en salig blandning vad man hittar här.
Det här kommer att bli ett sådant där klassiskt vad har jag gjort idag inlägg.
Vissa dagar orkar man helt enkelt inte öppna upp och gå in på djupa saker.
Ibland så är det så mycket enklare att bara hålla sig på ytan, inte riktigt rota i någons tankar för man vet aldrig vad man får för svar.
Vill endå passa på att påminna er alla om att ni är värdefulla precis som ni är.
Det spelar ingen roll vem ni är, hur ni ser ut eller vad ni är bra på, man behöver inte ens kunna något för att ha ett värde glöm aldrig det.
Ens värde sitter verkligen inte i om man är snygg, smal, full med  spektakulära talanger, har den dyraste bilen eller har rika föräldrar.
Just du är viktig för att du är dig själv och det finns ingen i hela världen som är som du, du är unik vem du än är och det är väldigt speciellt!
 Låt ingen ta glädjen ifrån dig fastän du inte passar in i deras värld hur en perfekt människa skall vara.
Ingen är perfekt och det behöver man inte heller vara.

Yes nog om det!

Hur har ni haft det idag? Vi har i alal fall haft det rätt så bra. Har mest pysslat på här hemma. barnen har lekt en hel del som vanligt. Storebror har lärt sig leka kurragömma så den leken leks en hel del. 8-9 räknar han och blundar..
Hästarna har också sluppit ut, eller rättare sagt Breeze har sluppit ut. Tog en långpromenad på 8 km i det soliga vädret, mycket bättre än så blir det inte.
Funderar lite på träns.. Vad har ni för huvudlag åt era hästar, finns det något ni rekommenderar? Jultomten har nämligen lovat att det eventuellt kan dyka upp ett nytt i något paket så man akn ju passa på att fråga tips i så fall. någon som har provat Micklem Multibridle och har några erfarenheter?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar