onsdag 16 december 2015

Lilla Missilen

Hej!

Vädret är lite halvkladdigt idag så dom äldre hästbrudarna får ha ledigt.
Meciliah fick dock komma ut en sväng på åkern och konka runt lite på husse.
Det börjar bli dags att slänga upp någon liten smidig unghästvan och erfaren ryttare på denna lilla pärla nu så småningom..
Någon som känner sig manad att komma någon några gånger i veckan? :D
Hon är rolig den här lilla, rätt så smart och kräver sin människa. Hon fascinerar mig eftersom hon inte alls påminner om våra andra hästar. Tror hon skulle passa på galoppen vinnarskalle som hon är, eller så på distansbanan. Hon är en självständig individ, lite robust i sitt sätt. Skulel nog vara en pojkflicka om hon var människa. Hänga med grabbarna och skruva mopeder. Hon skulle nog vara lite av en gangsterbrud, gilla att vara uppe sent, måla graffitti på väggarna och gilla att skolka från skolan. På samma gång skulle hon endå vara populär i kompiskretsen, full med egna ideer och ständigt något på gång. Hon skulle nog gärna vara ledare i gruppen och försöka dra andra med sig.. :)


2 kommentarer:

  1. nej nu är jag inte me..är det din unghäst på bilden? som din kar rider? men hon e inte inriden :) ? det är ju jätte modigt av honom isåfall!

    SvaraRadera
  2. Jo det är min karl som får äran att leka insittare.. han har bra balans och är lugn och trygg med hästarna fastän han inte kan så mycket :) Vidare utbildningen kommer jag dock att ta hjälp med av någon med liiite mer erfarenhet :)

    SvaraRadera