tisdag 14 juni 2016

Denna var förskräckligt bra!

God kväll!

Hittade en bild på en Mombie, någon som vet vad det är?






































Så ser livet lite ut för oss just nu.
Om vi säger som det är så flytet är inte på topp just nu och det är väldigt mycket på gång och ingenting som riktigt fungerar som det ska och bara löper på.
Föräldrarna är lite väl trötta och lite väl stressade och det känner barnen ju givetvis av. Speciellt mellanbarnet har det väldigt jobbigt just nu med sitt känsloliv och är väldigt upp och ner. Den äldre versionen är också inne i en utvecklingsfas och har också många och stora k'änslor som han behöver få utlopp för. Bebisen är än så länge väldigt lättsam att ha att göras med men alla vet ju att en bebis tar den tid den tar.
Det är väldigt intensivt på dagarna och fastän vi inte har ställt nånting extra så är det tyvärr väldigt många måsten just nu som helt enkelt bara inte går att sätta på paus.
När kvällen kommer så vet man att man borde gå och lägga sig när barnen väl sover men man kan inte förmå sig att göra det hur sent det än är för man bara måste få andas lite egen luft en stund.
Idag kom brevet från Tammerfors som vi väntat ett tag på.
Sista veckan i Juni så skall vi till TAYS med Storebror och få en grundlig utredning om hans mage. Där skall han få tarmen undersök medan han är nersövd.
Dit kommer tre dagar att fara som ännu måste lösas hur vi skall göra dock är det ju som tur är ett senare problem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar