tisdag 14 juni 2016

En rejäl utmaning

God eftermiddag!

Att fota hästar är verkligen inte lätt.
Jag tror inte ens att det går att räkna hur många tusen bilder som blivit raderade under åren som gått. Fina ögonblicks bilder, speciellt i rörelse är det allra svåraste, att få dom skarpa och fångade i rätt ögonblick, speciellt om man på samma gång vill följa med vad som händer på ridplanen också.
Vissa gånger blir alla bilder värdelösa, nästan i alla fall, men vad gör det?
Igår var en sådan dag när bilderna verkligen inte blev bra och då var det inte fel på motivet utan det var hon som höll i kameran som inte fick till det.
Att försöka fota, prata och kolla på hästar på samma gång är inte världens bästa ide´ tyvärr. Det hjälper inte hur bra kamera man än har eller hur bra objektiv det är nog den som håller i mojängen som kan ställa till det. :)
Breeze slapp iväg på hoppträning igår och det var en nödvändig träning med lite titthinder som omväxling. Hon kämpade på duktigt om än avstånden var lite svåra att få till :)
Det blev en nyttig träning eftersom även Pirayan fick komma in på plan och ha lite miljöträning på samma gång och även S dök upp med sin pampiga fina dressyrhäst.
Inte alla gånger det rids både dressyr och hoppning på en liten ridplan på samma gång :) Måste dock säga att fina dressyrhästen väldigt gärna skulle få dela med sig lite av sina rörelser åt lilla araben också :)
Mellizza och Meciliah blev verkade och innan dess så slapp Mellizza ut på en tur med E. härligt så.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar