fredag 24 juni 2016

Not like it use to be

Hej!

Midsommar och alla har planer. En gång i tiden hade vi också planer. Alla ville ha den största och bästa festen. Den finaste klänningen och det häftigaste sällskapet. Det skulle vara fest kvällen lång allra helst hela helgen och att sova var överskattat. Det var en rolig tid, jag gillar liv och rörelse och vilda planer. Dock ändrar livet och även det man uppskattar. Den vildaste festen och kvällen på stan lockar inte lika mycket längre. Stora folkskaror och busiga upptåg är inte heller så aktuellt.
Istället uppskattar man att få umgås med nära vänner och familj.
Grilla och äta gott kanske leka och röra på sig.
Barnen är med och man njuter av att bara vara.
Lite märkligt hur livet förändras med åren.
Ikväll ska vi hem till min mamma och pappa och där ska vi umgås och ha det gott. Någon midsommastress har jag inte känt av. Huset är lika ostädat som alltid. Fönstrena har jag inte heller tvättat. Gården är fylld av leksaker men det gör inget det heller.
I år behöver vi inget extra. Vi har så mycket extra och värdefullt runtom osd endå. Vad vi behöver är tid tillsammans i lugn och ro. 
Tid där vi ser och ägnar åt osd varandra. Det är precis vad vi behöver.
Kom ihåg att ta hand om varandra i helgen. Det finns inget viktigare än att tillbringa dagen med människor man bryr sig om.
Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig midsommar vad ni än gör och var ni än är.
Festa lugnt alla ni som festar och kör försiktigt ni som är ute på vägarna :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar