tisdag 28 juni 2016

Utredning i Tammerfors

Hej!

Äldste sonen har haft problem med sin mage ända sedan han föddes.
Diverse huskurer, mediciner och att hålla bort födoämnen har inte hjälpt så nu har vi fått remiss till Tammerfors för vidare utredning.
Kallelsen kom för några veckor sedan och imorse for Gubben och Alvin iväg till TAYS.
Där ska tas blodprov och han skall även sövas ner och bli undersökt om han har någon förträngning i tarmen samt att det ska tas provbitar av tarmslemhinnan.
I tre dagar skall de vara på sjukhus så vi skall hålla tummarna att de hittar orsaken nu då och att det finns hjälp att få.
Själv kunde jag inte följa med utan är hemma med minstingarna.

Hästarna mår bra i värmen, dock irriterar bromsarna givetvis och Mellizza och Meciliah får stå inne de varmaste tummarna. Breeze mår också bra och trivs med livet.
Igår var vi iväg på lite klättring till sandtaget samt vadade lite I vattnet. Hon var betydligt modigare denna gång. Synd att det blir så fort djupt. Hade varit så bra om det fanns något ställe där det är långgrunt och man fick vara med hästar. Någon som vet om det finns nått ställe dit man kan åka?
Imorse var jag också ut en sväng med Breeze. Det blev en promenad i blåbärsskogen. Just skogsturerna saknar jag mycket i Bennäs. Finns inte så många bra ridvägar där. Det mest härliga och avslappnade som finns är just ridturer längs med slingrande skogsstigar.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar