söndag 17 juli 2016

Last nights feeling

God kväll

Ni vet känslan man har när man så gärna vill lämna en tung vecka bakom sig, man har väntat och väntat på fredagen och när den äntligen kommer så tänker man att idag skall vi göra något extra och bara njuta. Hela dagen knegar man på och gör undan alla måsten och man är ute med barnen så att de säkert skall somna när kvällen väl kommer.
Känslan man har när man tror att allt är i ordning, Ben & Jerry's burken är öppnad och man har ett glas cider framför sig samtidigt som man plockar fram kortpackan och tänker att man skall tillbringa lite tid med mannen man har kär. Den viktiga tiden tillsammans blir allt för ofta lidande och det krävs ansträngning för att försöka smyga åt sig lite tid tillsammans. Då är det just typiskt att just en sådan kväll är alla barnen lite upp och ner och man blir allt lite less när barnen absolut inte vill somna och springer upp stup i kvarten och vill både det ena och det andra.
Sen när de väl somnat börjar nästa barn gråta och håller på en bra stund.
När rumban är över så är glassen redan smältad och klockan redan ett på natten.
Då undrar man för sig själv om det var värt att önska sig lite avslappnande tid tillsammans och om det var värt att slösa pengar på glass men Joo det var det, sålänge man har viljan och försöker så är det värt alltihopa.
Trevligt hade vi på sen kvällen och barnen sov länge i morse så vi ficke för ovanligheten skull nästan sovmorgon.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar