torsdag 25 augusti 2016

Mycket dyra Prinsessor!

Hej!

Vilken härlig avslutning på kvällen,
E var hit och rida Mellizza och då passade vi på samma gång på att ta ut Meciliah och Marilyn en stund också.
Det är roligt att man för varje gång märker att hon hunnit grubbla på vad vi tränade på sist och förstår mer och mer.
Fastän Marilyn hejvilt bockade och busade och sprang runt som en liten galning hölls Meciliah på mattan och lyssnade duktigt.
Skritt och trav blev det och det gick hur fint som helt. Jätteroligt verkligen.
Dräktigheten har gjort henne gott både för kropp och knopp.
Riktigt fin är hon i kroppen just nu och väldigt harmonisk att hantera. Hon känns frisk och stark och redo att bli ridhäst nu.
Nu är det ännu mera surt att det inte finns härliga skogsvägar nära till hands för då hade man lätt kunnat sticka iväg på sådana turer och ha ungen med löst men den möjligheten finns inte här, Skall Marilyn med får hon vackert gå i koppel och sen senare börja stanna hemma med mormor och Breeze.

Breeze slapp ut tidigare idag hon med och fick följa med som handhäst till travbanan. Hon har börjat förstå sig på vad man menar nu när man styr och ställer från ryggen och Mellizza är en klippa att rida som alltid så fruktansvärt lätt och rolig att rida tycker jag i alla fall. Galoppen är helt underbar och har fem olika växlar som fungerar som smort.
2.4 km i trav och galopp och mina stackars otränade ben var helt skakiga efteråt. Otränad javisst men det skall det bli ändring på nu.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar